Referenties

” Femke is onze zeer gewaardeerde collega bij a4works. Ze organiseert met haar expertise workshops op het gebied van voeding en coacht mensen van de ISD Kompas regio naar een bewustere leefstijl. Femke is zeer puur, empathisch, open, gedreven en leeft zich altijd in hoe ze zo veel mogelijk resultaat kan behalen voor haar klant. Hier stemt ze haar workshops en coaching op af.
Ze zoekt de oprechte verbinding en dat leidt tot enthousiaste reacties van de mensen die door haar begeleid worden en haar directe collega’s.”

Majelle Panis
Voorzitter a4works en eigenaar Puur Gezonde Zaken


” FemVit heeft uitvoering gegeven aan ons vitaliteitstraject in de periode oktober 2018 t/m januari 2019.
Femke Wollgarten gaf invulling aan een 12-tal workshops welke interactief waren en afwisselend van inhoud (voeding, weerbaarheid, bewegen etc.)
Het enthousiasme waarmee de workshops werden gegeven verdient een compliment als ook het laagdrempelig kunnen afstemmen van de inhoud van de workshops op de doelgroep.”

Inge Stassen
Teammanager Werk, Gemeente Sittard-Geleen


” Samen hebben we gewerkt op het project Vitaliteit en Participatie in de gemeente Sittard-Geleen.
Met Femke kun je heldere afspraken maken, ze heeft creatieve en praktische ideeën voor haar workshops. En ze heeft veel plezier en is gedreven in haar werk dat straalt ze uit naar anderen.”

Sabine Snijders
Eigenaar ZIN in balans, centrum voor beweging, bewustwording en bezinning

” Femke Wollgarten heb ik leren kennen als een zeer prettige persoon, die zeer vasthoudend is in de doelen die ze wil bereiken. De activiteiten als leefstijlcoach met name gericht op mensen met diabetes onderneemt ze met veel passie. Ik heb haar leren kennen als ambassadeur Positieve Gezondheid van het Actiecentrum Limburg Positief Gezond. Ze is één van de ambassadeurs van het eerste uur, omdat ze in Positieve Gezondheid herkent dat mensen zelfregie moeten nemen om aan hun gezondheid te werken. Ze zet zich met veel enthousiasme in en verbindt mensen met elkaar.”

Bert Hesdahl
Projectleider Positieve Gezondheid, Sociale Agenda Limburg 2025
Provincie Limburg