Over FemVit

Ervaring

Ik ben Femke, 43 jaar en initiatiefnemer van FemVit. Leefstijlcoach & diabetescoach op het gebied van vitaliteit, loopbaan en preventie. Samen met mijn man en dochtertje woon ik net over de grens in het mooie Eifelgebied.

Na een aantal toffe reizen die ik heb gemaakt, heb ik tijdens het reizen een soort van passie ontwikkeld omtrent voeding & beweging. Bij terugkomst heb ik het voedings- en bewegingspatroon voortgezet en daardoor de positieve energie kunnen behouden die ik tijdens het reizen heb ervaren. Mijn interesse gaat niet alleen uit naar voeding & beweging, maar ook hoe iemand zich voelt, waar de gedachtes naar uitgaan en wat iemands drijfveer is in het leven.

Ruim 10 jaar heb ik werkervaring als coach en trainer. Gedurende die periode heb ik de erkende integraal Leefstijlcoach opleiding afgerond aan de MARK Academy.

Meer over FemVit

In mijn werkzaamheden, maar ook daarbuiten, word ik gewaardeerd om mijn daadkracht, enthousiasme, inlevingsvermogen, sportiviteit en humor. In een samenwerking vind ik het van belang dat er sprake is van openheid.

Nieuwsgierig naar meer over FemVit? Neem dan gerust contact met me op.

FemVit is aangesloten bij Diabetes Coaches  (www.diabetescoaches.nl)